Atlético: ki a legjobb? Griezmann furcsa választ adott

Vágólapra másolva!
2019.02.27. 09:48
Antoine Griezmann elmondhatja magáról, szinte az összes jelenlegi klasszis ellen játszott már, vagy a francia válogatottban, vagy az Atlético Madrid színeiben. Így amikor megkérdezték tőle, ki volt a legjobb futballista, aki ellen pályára lépett, nem pont erre a válaszra számítottak…

Cristiano Ronaldo? Lionel Messi? Andrés Iniesta? Luka Modric? Xavi? Nem! Griezmann egészen különleges választ adott, amikor megkérdezte tőle az Oh My Goal, ki volt a legjobb, aki ellen valaha pályára lépett.

„Azt kell mondjam, Frenkie de Jong, az Ajaxból. Mikor ellene játszottam, akármivel is próbálkoztam, egyszerűen képtelen voltam tartani vele a lépést” – mondta az Atlético Madrid sztárja a Barcelonához tartó hollandról.

Griezmann furcsa választ adott arra, ki volt a legjobb, aki ellen játszott (Fotó: AFP)
Griezmann furcsa választ adott arra, ki volt a legjobb, aki ellen játszott (Fotó: AFP)

Griezmann egyébként azt is elmondta, ki volt a legjobb védő, aki ellen futballozott, ott pedig Pepét, a Real Madrid korábbi játékosát nevezte meg.

És hogy ki a labdarúgás történelmének legjobbja Griezmann szerint?

„Sosem láttam Diego Maradonát vagy Pelét játszani, úgyhogy azt kell mondjam, Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. Vagy Zinédine Zidane... Zidane ugyanis nyert világbajnokságot, míg Messi és CR nem” – indokolt a francia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik