Atlético: „Ha Koke a Barcába akar igazolni, jöjjön”

Vágólapra másolva!
2015.06.23. 15:52
Lassan a hajrájába ér az elnökválasztási kampány Barcelonában – július 19-én lesz a napja –, a spanyol sajtóban megjelent hírek szerint a Sandro Rosell örökét átvevő legutóbbi presidente, a Neymar-ügyben szintén megvádolt Josep Maria Bartomeu a spanyol bajnokság egyik legjobbjával, Kokéval kampányol. Egy rivális elnökjelölt, Toni Freixa számára ez viszont érthetetlen.

„Ha Koke a Barcába akar igazolni, jöjjön, és ne attól tegye függővé az igazolását, hogy Bartomeu marad-e az elnök, vagy sem” – mondta némi élccel Toni Freixa.Toni Freixa.

Bartomeu eközben azt emelte ki, hogy valóban célzott kiszemeltekre, lehetséges erősítésekre, de neveket nem említett, így konkrétan Kokéról sem beszélt.

A 23 éves Koke szerződése 2019 nyaráig érvényes az Atlético Madridnál, a transfermarkt.de 50 millió euróra teszi az értékét. A 17-szeres spanyol válogatott az elmúlt években már alapembere volt a BL-döntős, spanyol bajnoki címet szerző együttesnek, amelyben amúgy nevelkedett. Barcelonai kampány ide vagy oda, a katalán klub hiába igazol a nyáron, az eltiltás miatt az új szerzeményekre csak a januári átigazolási időszak után számíthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik