Atlético: Griezmann még a vb előtt bejelentést tesz a jövőjéről

Vágólapra másolva!
2018.06.02. 09:24
null
Griezmann jövője továbbra is kérdéses (Fotó: AFP)
Az Atlético Madridban futballozó Antoine Griezmann még az oroszországi világbajnokság előtt elárulja, hogy hol folytatja a pályafutását.

 

Griezmann neve nem egyszer hangzott már el az elmúlt időszakban átigazolási pletykákkal kapcsolatban. Mindenekelőtt az ugyancsak a La Ligában szereplő FC Barcelona érdeklődéséről hallani– a fővárosiak már közleményt is kiadtak, amelyben elítélik a katalánok hozzáállását. A madridi klub szezonbeli utolsó bajnokiján a szurkolók egy része Griezmann ellen fordult – csapattársai viszont a védelmére keltek.

Az olaszok elleni pénteki felkészülési mérkőzésen betaláló támadó most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hamarosan kiderül, hol folytatja pályafutását.

„Még a világbajnokság előtt bejelentést teszek a jövőmről” – mondta szűkszavúan Griezmann, akinek az FC Barcelona kész kifizetni a 100 millió eurós kivásárlási árát.

Az 1998-ban hazai környezetben vb-aranyérmes franciák a június 14-én kezdődő világbajnokságon a C-csoportban sorrendben az ausztrál, a perui és a dán válogatottal találkoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik