Atlético: Forlánt vitte volna a Real, de elutasították az ajánlatot

Vágólapra másolva!
2011.01.29. 07:27
Diego Forlán, az Atlético Madrid uruguayi labdarúgója azt állítja, hogy a Real Madrid vezetősége ajánlatot tett érte klubjának, ám Miguel Ángel Gil általános igazgató azt visszautasította.

„Számomra egy a fontos: szeretném kitölteni az Atléticóban a 2013-ban lejáró szerződésemet” – fogalmazott a dél-amerikai csatár, aki szerint a Real Madrid Emmanuel Adebayor megszerzése előtt ajánlatot tett érte, de azt klubja nem fogadta el.

„Igaz, hogy hívtak a Real Madridtól, de Miguel Ángel Gil általános igazgató elutasította az ajánlatot” – nyilatkozta spanyol újságíróknak Diego Forlán. Érdekes, hogy néhány hete a klub vezetői még cáfolták, hogy bárkitől is ajánlatot kaptak volna a támadóért. 

„Nagyszerűen érzem magam a csapatban, minden ideköt. Nincs semmi okom arra, hogy távozzak” – tette hozzá a csatár.
    
Forlán korábban több alkalommal is hangsúlyozta, hogy jelenlegi klubjában szeretné befejezni pályafutását.
   
A 31 éves uruguayi támadó – akit a nyári dél-afrikai világbajnokság legjobbjává választottak meg – 2007-ben a Villarrealtól szerződött a madridi alakulathoz, amelyben a 2008–2009-es idényben 32-szer volt eredményes, ezzel – karrierje során másodszor – kiérdemelte az európai Aranycipőt. A legutóbbi szezonban Európa-ligát nyert csapatával, amely a sorozat döntőjében az ő két góljával győzte le a Gera Zoltánnal felálló Fulhamet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik