Atlético: F. Torres elárulta, ki a legjobb, akivel együtt játszott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 10:30
Fernando Torres, az Atlético Madrid 31 éves csatára pályafutása során sohasem volt élvonalbeli bajnok, de szinte minden nemzetközi trófeát megnyert: vb-, Eb-, BL-, és El-győztes is, az elmúlt 15 évben hatalmas klasszisokkal együtt húzott stoplist egy öltözőben.

A korszakalkotó spanyol válogatottal kétszer ült fel Európa tetejére, 2010-ben pedig a világbajnokságot is megnyerte. Torresnek akkoriban olyan társai voltak, mint Xavi, Andrés Iniesta és Xabi Alonso, mégsem egyiküket nevezte meg a valaha volt legjobb játékosnak, akivel karrierje során egy csapatban játszott.

Hanem Steven Gerrardot. Számára a Liverpool ikonja az ideális futballista.

„Nagyon nehéz a választás, hiszen hatalmas egyéniségekkel futballozhattam együtt. Számomra Steven Gerrard a legjobb, mindenki felett áll. Nem játszottam soha hozzá hasonlóval” – idézi Torrest a Marca.

ÉRDEKESSÉG
Fernando Torres pályafutása egyetlen bajnoki címét (liga) az Atlético Madriddal nyerte a spanyol másodosztályban, 2002-ben.

Az Atlético Madridhoz 2015 januárjában, kölcsönben visszatérő spanyol csatár a távolabbi jövőről is beszélt, szívesen lenne edző a spanyol fővárosban.

„Örömmel dolgoznék gyerekekkel. Rendkívül fontos, hogy fiatalon megfelelő képzést kapjanak. Az Atlético ebben az élen jár Spanyolországban, az én gyermekkoromhoz képest rengeteget fejlődött az infrastruktúra, sokkal jobbak a körülmények” – tette hozzá Torres, aki csapatával legközelebb szombaton, a Deportivo La Coruna otthonában bizonyíthat a spanyol bajnokság (Primera División) 32. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik