Atlético: hónapokat kihagyhat Diego Costa gerincsérv miatt

Vágólapra másolva!
2019.11.14. 13:18
null
Diego Costára hosszabb kihagyás vár (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli Atlético Madrid közleményben jelezte, Diego Costára további orvosi vizsgálatok várnak gerincsérv miatt. Sajtóhírek szerint a válogatott csatár legalább három hónapig lesz harcképtelen.

 

A vezető spanyol sportlapok egybehangzóan azt írták, a Brazíliában született, de spanyol válogatott futballista napok óta fájdalmat érzett. Costa kihagyta a szerdai edzést, s az orvosi vizsgálatok szerint gerincsérve van.

A napokban további tesztek várnak a 31 esztendős labdarúgóra, ezek eredményétől függően eldől, szükség lesz-e operációra.

A Marca úgy tudja, Costa legjobb esetben legkorábban februárban végezhet teljes értékű edzésmunkát, de nincs kizárva, hogy csak a 2019–2020-as idény végén lesz újra bevethető.

A 24-szeres válogatott támadó a mostani szezonban tizenöt tétmérkőzésen összesen két gólt szerzett, és három gólpasszt adott az Atlético színeiben.

A madridi csapat 13 fordulót követően a harmadik helyen áll a La Ligában.

Atlético de Madrid on Twitter

] PARTE MÉDICO @diegocosta sufre una hernia discal cervical. En los próximos días nuestro delantero será valorado por especialistas en neurocirugía para establecer el tratamiento definitivo. https://t.co/n74VdSq30h


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik