Adebayor a Real Madridban folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.01.25. 20:47
null
Adebayor a Real Madridhoz került kölcsönbe (Fotó: Action Images)
Eldőlt, hogy Emmanuel Adebayor a Real Madridban folytatja a pályafutását: a togói csatár a szezon végéig kölcsönbe került a blancókhoz a spanyol klub közleménye szerint. A királyi gárdának az idény végén opciós joga nyílik, hogy végleg megvegye a togói csatárt.

Igaznak bizonyultak a madridi Marca és As sportnapilapok értesülései: a Real Madrid Emmanuel Adebayor kölcsönvételével orvosolja csatárgondjait,miután Gonzalo Higuaín több hónapra kidőlt a sorból.

Ahogy a korábbi hírek szóltak, a Real Madrid fél évre kölcsönbe szerezte meg a korábban az Arsenalban is szereplő játékost, és az értesülések szerint a togói támadó kétmillió euró ellenében érkezik a Bernabéuba. Adebayor fizetését azonban a két csapat, fele-fele arányban együttesen állja

A Real Madridnak opciós joga is lesz a szezon végén Adebayor megvásárlására. A spanyol média szerint már ebben is megegyezett a két klub, és a blancók 14-15 millió eurért vehetik majd meg a csatárt.

Adebayor szerződtetése az átigazolási szezon alatt végig a levegőben lógott, ám az események akkor gyorsultak föl, amikor biztossá vált, hogy a német Hamburg nem engedi el a Real Madrid korábbi játékosát, Ruud van Nistelrooyt a királyiakhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik