Strandröplabda: nincs újabb magyar főtáblás a Lupa-tavon

Vágólapra másolva!
2019.08.08. 17:55
A kettőből egyik magyar duó sem tudta kivívni a főtáblára kerülést csütörtökön a Lupa-tónál zajló nemzetközi strandröplabda-versenyen.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a selejtező első fordulójában a két magyar páros, Győri Panni és Kovács Eszter, valamint Czene Adrienn és Dénesi Brigitta egymás ellen játszott, és nagy csatában végül előbbi nyert.

Délután – immár a főtáblára kerülésért – a magyarok ellenfele az első helyen kiemelt litván Gerda Grudzinskaite és Karole Virbickaite volt, a rivális két szettben győzött.

Mindez azt jelenti, hogy a mindkét nemnél 16 csapatos főtábla pénteken rajtoló küzdelmeiben a férfiak versenyében három -–Hajós Artúr és Benkő Balázs, Oláh Botond és Stréli Bence, illetve Rozgonyi Bálint és Soós Izsák –, a nőknél pedig négy – Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra, Háfra Dominika és Szabó Dorottya, Lutter Liza és Szombathelyi Kitti, illetve Vasvári Zsófia és Vecsey Fanni – lesz érdekelt.

A tízezer dollár (2,9 millió forint) összdíjazású versenyen, melyre 22 országból neveztek, pénteken a csoportmeccseket rendezik, szombaton az egyenes kieséses szakasz küzdelmei következnek, majd vasárnap kerül sor az elődöntőkre és a döntőkre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik