Strandröplabda: a selejtezőkkel megkezdődött a siófoki torna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 18:14
A selejtezőkkel megkezdődött a siófoki Beach Arénában zajló CEV-szatellittorna. A játékosok remekül előkészített pályákon mérkőzhettek a főtáblára kerülésért, de nem csak egymással, hanem az erős széllel is meg kellett küzdeniük. Az ebben a szakaszban érintett két magyar páros viszont nem járt sikerrel.

A magyar párosok fordított utat jártak be: Takács Geri és Kiss Dani az első játszma közepén került hullámvölgybe, s kapott így ki 21:11-re, a másodikban viszont egészen 17:17-ig fej fej mellett haladtak ukrán riválisukkal, a végjátékban viszont már csak az ellenfél volt a pályán.

A nőknél a Háfra testvérek az első játszmában voltak jobbak, 8:5-re is vezettek, de még 18:18-nál is tartották ellenfelüket. Az utolsó három pontot azonban skót ellenfelük szerezte. Akik aztán a második játszmában meg sem álltak 10:1-ig, s innentől kezdve gyakorlatilag nem volt kérdéses a mérkőzés végkimenetele.

Ettől függetlenül mindkét magyar páros szépen küzdött, a lányoknak például ez volt az első nemzetközi meccsük. A pénteki folytatásban hat magyar kettősnek szurkolhatunk a főtáblán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik