Röplabda: visszatér korábbi csapatához Tálas Zsuzsanna

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 14:28
Tálas Zsuzsanna, a magyar női röplabda-válogatott csapatkapitánya egy év lengyelországi szereplés után visszatér a hazai bajnok Békéscsabai RSE női röplabdacsapatához.

Tálas Zuszsanna a következő szezon végéig érvényes szerződést írt alá, és augusztusban kezdi meg a munkát régi-új csapatánál.a következő szezon végéig érvényes szerződést írt alá, és augusztusban kezdi meg a munkát régi-új csapatánál.

„Karrierem talán legfontosabb eseménye a 2019-es hazai rendezésű Európa-bajnokság, így kiemelt jelentősége van, hogy a következő szezonban olyan klubban játszhassak, amely kellő stabilitást és biztonságot ad a számomra" – indokolta döntését a külföldről és több más hazai klub által is csábított feladó, aki elmondása szerint nem gondolkodott sokáig, mielőtt elfogadta a BRSE ajánlatát.

„Azt valljuk, hogy a legjobb magyar játékosoknak a legjobb magyar klubban a helye. Ezzel a hitvallással hívtuk haza tavaly csaknem egy évtizedes légióskodás után Dobi Edinát, míg idén Tálas Zsuzsi leigazolása volt prioritás" – mondta Baran Árpád klubelnök a csapat hétfői közleménye szerint.

Az elnök hozzátette, hogy Tálas ismeri a klubot és a körülményeket, valamint maximálisan azonosulni tud az együttes elképzeléseivel.

„A már korábban szerződtetett Fábián Fanny és a most igazolt Tálas Zsuzsanna kiváló párt alkotnak feladó poszton. Egy nemzetközi viszonylatban is sikeres együttes irányítását bátran rájuk tudjuk bízni" – vélekedik Baran Árpád.

A magyar válogatott játékos a Trefl Proxima Kraków csapatával a hatodik helyen végzett a lengyel bajnokságban az előző szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik