Röplabda: szerdán válogatott párosmeccs az Európa-ligában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 16:33
Női és férfi röplabda-válogatottunk is pályára lép majd szerdán az Európa-ligában, ráadásul egy helyszínen (Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcsarnokában), de természetesen nem egy időben.

A férfiak 16 órakor Albániával mérkőznek meg, és soraikban ezúttal ott lesz az egyik legnagyobb névnek számító Pádár Krisztián is. A csapat nélküle elvesztette az első mérkőzését Horvátországban.

A vasárnap a franciákat simán legyőző női válogatott a tervek szerint 18.30-kor kezd majd Horvátországgal, de amennyiben elhúzódik a férfiak találkozója, előfordulhat csúszás is. A mostani ellenfél is győzelemmel rajtolt a sorozatban – a finnek ellen nyert valamivel nehezebben, mint a mieink –, így akár a csoportelsőség is múlhat a meccsen.

Női válogatottunk egy évvel ezelőtt, világbajnoki selejtezőn, Eszéken 3:2-re felülmúlta az akkori házigazdákat, és itthon a sérült Tálas Zsuzsanna nélkül is jó esélyei vannak az újabb sikerre, de esetleges vereség esetén sem kerül gondba, hiszen rendezőként biztos résztvevője a június 14-15-i négyes döntőnek, melyre a Papp László Sportarénában kerül sor.

A szerdai programra a helyszínen lehet jegyet vásárolni, a pénztár egy órával a kezdés előtt nyit. Napijegyek lesznek, tehát a kettős meccsekre ugyanúgy 1500 forintba kerülnek a belépők. A diák- és nyugdíjas tiketteket 1000 forintért lehet megvenni, és minden találkozót az első száz 12 éven aluli gyermek ingyen tekintheti meg.

Megkezdődött az online jegyárusítás a június 6-i érdi párosmérkőzésre is (Magyarország–Fehéroroszország férfi, Magyarország–Finnország női). Erre a jegyeket személyesen a helyszínen, vagy az erdarena.hu honlapon lehet megvásárolni előzetesen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik