Röplabda: megkezdődött a jegyárusítás a kupadöntőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.06. 09:24
Rendhagyó módon, 2018-ban nem februárban, hanem márciusban rendezi meg a Magyar Röplabdaszövetség a kupadöntőt, immár sorozatban harmadszor az Érd Arénában. A döntőnek az idén a Graboplast révén névadó szponzora is van. A március 17-18-i Graboplast Magyar Kupa-döntőre hétfőn kezdődött a jegyárusítás.

Az esemény első napján a férfiak bronzmérkőzését (Pénzügyőr–Fino Kaposvár) és a döntőjét (HÉP-Kecskemét–Vegyész RC-Kazincbarcika), a másodikon a nők bronzmérkőzését (Vasas Óbuda–Jászberény) és döntőjét (Linamar-BRSE–Fatum-Nyíregyháza) rendezik. A harmadik helyet eldöntő mérkőzések 15:30-kor, az aranymeccsek a tervek szerint 18 órakor kezdődnek. első napján a férfiak bronzmérkőzését (Pénzügyőr–Fino Kaposvár) és a döntőjét (HÉP-Kecskemét–Vegyész RC-Kazincbarcika), a másodikon a nők bronzmérkőzését (Vasas Óbuda–Jászberény) és döntőjét (Linamar-BRSE–Fatum-Nyíregyháza) rendezik. A harmadik helyet eldöntő mérkőzések 15:30-kor, az aranymeccsek a tervek szerint 18 órakor kezdődnek.

A vasárnapi női finálét az M4 Sport televízió közvetíti, a másik három mérkőzést az MRSZ honlapján, élő streamen lehet követni. A két hét múlva sorra kerülő fináléra hétfőn kezdődött a jegyárusítás az Érd Aréna honlapján (erdarena.hu), illetve személyesen az Érd Arénában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik