Röplabda: 2000 dollár a tét a mogyoródi teqvolleytornán!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.20. 15:14
Címkék
Rangos, 2000 dolláros összdíjazású pénzdíjas teqvolleyversenyt rendeznek december 22-én, vasárnap a mogyoródi Grosics Gyula Sportcsarnokban. A tornán olyan nagynevű versenyzők is indulna, mint a világbajnoki címvédő lengyel Choromanski, Wlostowski kettős.

A teqballasztalon lebonyolítandó új sportág versenyén 16 páros indul, akik 4 négyes csoportba lesznek beosztva, melyekből az első kettő jut a negyeddöntőbe, ahonnan már egyenes kieséses rendszerben folytatódik a lebonyolítás. Az indulók között 2000 dollárt osztanak szét pénzdíjként.

A verseny 9 órakor kezdődik a mogyoródi Grosics Gyula Sportcsarnokban (Iskola út 5.), a tervek szerint 16 órakor kezdik a helyosztókat. Az indulók között találhatjuk a világbajnok lengyel Choromanski, Wlostowski kettőst, de a magyar strand- és teremröplabdázás neves képviselőivel is találkozhatnak az érdeklődők, mint például a magyar teremválogatott tagja, Blázsovics Péter, az MRSZ főtitkára, Ludvig Zsolt, vagy Meszlényi Tamás és Rácz László magyar bajnok strandröplabdázók.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik