Női röplabda: marad a Vasasban az azeri center

R. E. B.R. E. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 13:04
null
Aysan Abdülazimova remekül érzi magát a Vasasban, szereti a poszt- és a csapattársait is (Fotó: Török Attila)
Aysan Abdülazimova továbbra a Vasas Óbuda női csapatában röplabdázik, a meghatározó játékos a következő idény végéig kötelezte el magát.

 

Fontos játékosával hosszabbított szerződést a Vasas Óbuda, hiszen marad a center Aysan Abdülazimova. Az azeri válogatott csapatkapitánya 2018-ban érkezett a piros-kékekhez, gyorsan kulcsemberré vált, nagy szerepet játszott abban, hogy a klub 2019-ban bajnok lett, a nemrég félbeszakadt idényben pedig megnyerte a Magyar Kupát és a feljutott a Bajnokok Ligája főtáblájára.

„Mindkét évben nagyon jó csapatunk volt, remélem, ez az új bajnokságban sem lesz másként idézte őt a klubhonlap. – A hosszabbításomnak több oka is volt: van egy befejezetlen ügyünk, illetve nagyon szeretek itt lenni, már én is tudom, mit jelent a Vasas család kifejezés. Az első pillanattól kezdve jó szívvel fogadott mindenki, a stáb és a szurkolók is fantasztikusak, nagyon szeretem a poszt- és csapattársaimat is, mindig számíthatunk egymásra. Szerettünk volna duplázni, de ez nem jött össze, és egy évvel későbbre tolódott.”

A maradását Jakub Gluszak, az együttes lengyel edzője is örömmel nyugtázta. „Az elmúlt két évben megmutatta, milyen fontos tagja a csapatnak, akire mindig számíthatunk. Sokat beszélgettünk a jövőről, úgy éreztem rajta, továbbra is éhes a sikerre és a fejlődésre, így örülök, hogy a harmadik idényben is együtt dolgozhatunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik