Női röpi: Szanja Kalicsanin újabb idényre marad a Vasasban

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.27. 09:16
A szerb-magyar kettős állampolgárságú center Szanja Kalicsanin szerződést hosszabbított a magyar bajnoki címvédő Vasas női röplabdacsapatával – írja a klub hivatalos honlapja.

A magyar útlevéllel is rendelkező szerb Szanja Kalicsanin tavaly nyáron viszonylag későn, a később kupagyőztes csapatból utolsóként írt alá a Vasas Óbudához azok után, hogy előtte két idényen át a Fatum Nyíregyházát erősítette.

„Egy évvel ezelőtt nagyon csalódott voltam amiatt, ahogy a német klub bánt velem – utalt Kalicsanin a tavaly nyáron történtekre. – Ennek ellenére boldogan és nagy várakozással szerződtem a Vasashoz, mert nagyon tetszett Kuba munkája, illetve a Bajnokok Ligája lehetősége. A személyes célom annyi volt, mint minden egyes idény előtt: a lehető legtöbb sikert elérni.”

„Kihívás volt egy nagy rivális csapattól ide igazolni, volt is bennem némi félsz, hogyan fogadnak majd a csapattársak és a szurkolók, de semmi probléma nem volt. Mindig minden kezdet nehéz, hiszen meg kell ismerned az edződet, a csapattársaidat, de nem volt különösebb problémám Kuba rendszerével. A legnagyobb gondot az okozta, hogy folyamatosan játszottunk, alig edzettünk, ha mégis, akkor sem magunkkal foglalkoztunk, hanem az ellenfelekre készültünk. Így utólag visszatekintve ugyanakkor elképesztően jól kezeltük a helyzetet, nagyon büszke vagyok az egész csapatra” – mondta a Vasas hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik