Női röpi NB I: egy lépésre a bronzéremtől a Nyíregyháza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.22. 21:04
Hazai pályán szerzett előnyt a női röplabda-bajnokság bronzcsatájában a Fatum Nyíregyháza a Jászberény ellen.

A szabolcsiak az első játszmában nem adtak esélyt ellenfelüknek, és a folytatásban is kézben tartották az irányítást. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása így már 2–1 a nyírségiek javára.

A harmadik helyért kiírt küzdelem szerdán akár véget is érhet a jászságiak otthonában.

NŐI RÖPLABDA NB I, A 3. HELYÉRT, 3. MÉRKŐZÉS
Fatum Nyíregyháza–Jászberényi RK 3:0 (14, 20, 23)
Nyíregyháza, 300
néző. V.: Tillmann, dr. Árpás.
Nyíregyháza: Szombathelyi Sz., Vacsi, G. Francesco, Fernández, Kalotai, Valdez. Csere: Tóth F. (liberó). Vezetőedző: Horváth András.
Jászberény: Bleicher R., Gardovic, Fernández Conde, Slijepcevic, Takács B., Pintér A. Csere: Ivkovic (liberó), Bleicher N., Harmath, Fábián, Halla. Vezetőedző: Branislav Franic.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–1 a Fatum Nyíregyháza javára.
MESTERMÉRLEG
Horváth András:
– Az első játszmában agresszíven, koncentráltan röplabdáztunk. A folytatásban kisebb hullámvölgyeink is voltak, amelyekből jól kijöttünk. A harmadik szettben hátrányból álltunk fel, ami ugyancsak dicséretes. Gratulálok a csapatnak, de még nincs vége a párharcnak, már készülünk a következő találkozóra.
Branislav Franic: – A második szett végére érkeztünk meg a mérkőzésbe, így nem lehetett más az eredmény, mint vereség. Másfél játszma előnyt adtunk az ellenfélnek, ez nem fér bele. Mentálisan nagy volt a különbség a két csapat között.

NB I, nők, a 9-11. helyért
TFSE–Budaörs 3:0 (24, 16, 21)
Budapest, 50
néző. V.: Farkas, Éri
TFSE: Neizer, Hegedűs, Molnár A., Bertók, Nagy M., Ostorházi. Csere: Dobrovits (liberó), Tóth E. Vezetőedző: Németh Lajos
Budaörs: Vezsenyi, Horuczi, Szabó L., Rácz M., Szoboszlai, Imreh K. Csere: Szabó D. (liberó), Farkas E., Boller, Selmeczi V. Megbízott edző: Balogh István
MESTERMÉRLEG
Németh Lajos:
– Örülök, hogy a szezon utolsó mérkőzésén jó teljesítménnyel tudtunk győzni riválisunk ellen. Gratulálok a csapatnak!
Balogh István: – Megnyugodtunk a korábbi győzelmek miatt, hiányzott a megfelelő motiváció. A Palota legyőzésével vasárnap szeretnénk bebiztosítani a 9. helyünket.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik