Női röpi Eb: „Hihetetlen volt, ahogy egy emberként megmozdult az egész csarnok!”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2019.08.28. 21:21
Óriásit küzdött, mégis 3:0-s vereséget szenvedett a magyar női röplabda-válogatott a horvátoktól a budapesti Európa-bajnokságon, így már csak matematikai esélye maradt a nyolcaddöntőbe jutásra. A mérkőzés után Gyimes Zsófia és Pekárik Eszter értékelt az NSO Tv-nek. 


„Extázisban röplabdáztunk a harmadik szettben, hihetetlen volt, ahogy egy emberként
mozdult meg az egész csarnok! utalt arra Pekárik Eszter, hogy a közönség állva szurkolt nekik a végül 35:33-ra elveszített utolsó szettben. Apró hibákon múlott, hogy nem mi jöttünk ebből ki jól, igazi ki-ki mérkőzést játszottunk a horvátokkal. Csakúgy, mint a korábbi meccseken, ellenük is mindig rosszkor hibáztunk.

Gyimes Zsófia elmondta, 2:0 után a lányokon nem a szomorúság lett úrrá, hanem úgy érezték, minden mindegy alapon kell harcolni, és szétszedni, amit lehet, a lelküket is kitenni a pályára. Hozzátette, nem szabad elkeseredniük, felemelt fejjel kell az eddig szettet sem vesztő hollandok ellen felmenniük a pályára.

Videónkban Gyimes arról is beszél, hogyan éli meg, hogy márciusban – amikor a Vasashoz igazolt – még csak álmodozott a válogatottságról, augusztusban pedig Európa-bajnokságon vesz részt.

RÖPLABDA
NŐI EURÓPA-BAJNOKSÁG
C-CSOPORT, BUDAPEST, PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Horvátország–Magyarország 3:0 (20, 22, 33)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik