Férfi röplabda Extraliga: nagy csatában nyert a Kazincbarcika

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.10.11. 20:24
null
Támadásban a Kazincbarcika (Fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország)
A házigazda Kazincbarcika 3:2-re legyőzte a MAFC-ot a férfi röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén – tudósít az MTI.

 

FÉRFI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ
Vegyész RC Kazincbarcika–MAFC-BME 3:2
(23, –23, 16, –23, 13)
Kazincbarcika, 500 néző. V: Horváth M., Adler.
VRCK: Péter M. 5, Páez 3, Ciupa 12, Juhász P. 19, Árva 24, Guilherme 16. Csere: Dudás (liberó), Csizmadia 1, Földes, Bibók. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MAFC: Szabó Balázs 2, Csoma 27, Yani 14, Kovács S. 1, Dimitrov 3, Mihalev 16. Csere: Bene (liberó), Eke 3, Bakóczy, Benkő. Vezetőedző: Nagy Péter.
MESTERMÉRLEG
Toronyai Miklós:
– Sajnos azzal kell indítsam, hogy veszítettünk egy pontot. Működött a taktikánk, mert amit elgondoltunk és terveztünk, az sült. Kontrolláltuk a mérkőzést az elején, de aztán érthetetlen módon változtatni akarunk azon, ami működött. Amikor látjuk, hogy ez nem megy, már késő, mert az ellenfél elment három-négy ponttal, ami után görcsölünk és megyünk az eredmény után. Úgy gondolom, kontrolláltuk a mérkőzést, még így is, hogy felhoztuk ellenfelünket. Nem hiszem, hogy a MAFC erősített be a negyedik, ötödik szettre, úgy érzem, mi voltunk sokkal dekoncentráltabbak. A győzelemnek örülök, jó volt látni, hogy a srácok küzdöttek az ötödik szettben, így ebből és akaratból jelesre vizsgáztunk. Annak is örülök, hogy sokat mezőnyöztünk, megvoltak a visszatámadások, amit Kecskeméten nagyon hiányoltam.
Nagy Péter: – Túl sok ki nem kényszerített hibával játszottunk, főleg az 5. szettben, ennek köszönhetjük, hogy elveszítettük ezt a mérkőzést. Az nem elég sajnos, hogy helyenként pontos és precíz játékot játszunk. Beleestünk 2-3 perces hullámvölgyekbe, ahonnan nagyon nehéz visszakapaszkodni.

Az állás (a szövetség honlapja alapján): Dunaferr SE 8 pont/3 mérkőzés, Fino Kaposvár 6/2, Kecskemét 6/3, MAFC-BME 4/4, LV Sport Pénzügyőr SE 3/1, 6. Vegyész RC Kazincbarcika 3/3, 7. Debreceni EAC 0/4
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik