Férfi röpi NB I: besokallt a tulajdonos, nem indul el a Kecskemét

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2019.06.14. 17:17
Nem indítja el a férfi röplabda NB I-ben és a Magyar Kupában sem csapatát Kádár László, a Kecskemét tulajdonosa.

„Hosszas gondolkodás és több évnyi vívódás után úgy döntöttem, hogy a KRC-t nem kívánom indítani a 2019–2020-as magyar bajnokságban és a kupában sem. Az ezt működtető kft. eladó lesz” – olvasható a kecskeméti csapat hivatalos honlapján. „Hosszas gondolkodás és több évnyi vívódás után úgy döntöttem, hogy a KRC-t nem kívánom indítani a 2019–2020-as magyar bajnokságban és a kupában sem. Az ezt működtető kft. eladó lesz” – olvasható a kecskeméti csapat hivatalos honlapján.

Kádár Lászlót az ügy kapcsán megkereste a baon.hu is, a tulajdonos pedig bővebb tájékoztatást adott – mint elmondta, a döntése nyolcvan százalékban végleges, ám hozzátette, senkit sem hagy cserben, az érvényes szerződéssel rendelkező játékosok és a szakmai stáb is megkapja a járandóságát.

„Sokáig érlelődött bennem, hogy befejezem. Az egész a Magyar Röplabda Szövetséggel kezdődött, volt ugyanis olyan, hogy hiába kerestem az illetékes személyt, nem vette fel a telefont, vissza sem hívott és az SMS-emre sem válaszolt. Ez volt az első cseppek egyike, de a pohár akkor telt be, amikor a napokban megtudtam, hogy az egyik külföldön játszó magyar sztárjátékos negatívan beszél rólam a hátam mögött. De erről többet nem szeretnék mondani. Rengeteg pénzt költöttem a KRC-re, az önkormányzaton és HÉP Zrt.-n kívül más nem nagyon támogatott bennünket, nem azt érdemlem, hogy rossz színben tüntessenek fel.”

A Kecskemét együttese háromszoros bajnok (1983, 1987, 2014), míg az MK-t négy alkalommal (1983, 1988, 2014, 2019) hódította el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik