Csupasport: a válogatott röplabdázó modellként is sikeres

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.06.09. 17:40
null
Majoy Baron akcióban a Fülöp-szigeteki válogatottban (Fotó: AFP)
Címkék
A Fülöp-szigeteki Mary Joy „Majoy” Baron rendre fotókkal bizonyítja, hogy a röplabdázók nemcsak a pályán, hanem a kifutón is megállják a helyüket.

A 24 éves röplabdázó Manilában él, és az F2 Logistics Cargo Movers csapatát erősíti. Az ország válogatottjával szerepelt már az Ázsiai Játékokon és az ázsiai Grand Prix-n, amelyen kétszer is a torna legjobb centerének választották.

 

Let me just put this flower real quick

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.


A röplabdázónak a sportág adta meg a lehetőséget, hogy jó egyetemen tanuljon, és a televízión keresztül megismerjék az emberek – kezdetben nem is gondolta, hogy ez a munkája lesz, pusztán a játék öröméért röplabdázott.

 

Not a short skirt, just long legs

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.


 

„A röplabda megadta a szükséges önbizalmat és hitet, hogy képes legyek mindig nyomás alatt teljesíteni – a pályán és a kifutón is” – részletezte a sport és a modellkedés kapcsolatát a Fülöp-szigeteki válogatott röplabdázó, akiről bővebben olvashatnak a csupasport.hu oldalon.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik