5próba Rióba: a Margitszigetről még ki lehet jutni Rióba!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.12. 18:56
Július 23-án az 5próba Rióba programsorozatot zárásaként a főváros szívében, a budapesti sportélet ikonikus helyszínén, a gyönyörű Margitszigeten teheti próbára magát minden érdeklődő futás, kerékpározás, gyaloglás vagy úszás tusákban és zsebelheti be az értük járó „Rió pontokat", amelyekkel értékes nyereményekért szállhat harcba és akár a riói olimpiára is eljuthatsz, csupán 1000 forintos nevezési díjak mellett!

Az 5próba Rióba sportrendezvény-sorozat lényege, hogy budapesti és vidéki helyszíneken rendszeresen, pontos tematika szerint, szabadidősport-események keretében különböző távokat lehet teljesíteni, és pontokat gyűjteni. A pontok az 5próba online rendszerében sorsjegyekre válthatók (25 pontért „kis", 100 pontért „nagy" sorsjegy kapható). 25 ponttal megnyerhető ajándékok: 100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka, míg a 100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj egy kétszemélyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek: pl. Adidas olimpiai formaruha vagy kétszemélyes utazás Olümpiába.

A játékban való részvételnek nem feltétele, hogy a résztvevő minden mozgásformában próbára tegye magát, szabadon választott, hogy hányféle tusában vesz részt a nevező. A „Riói pontok” gyűjtéséhez szükséges regisztráció egyszeri 1000 Ft-ba kerül, ám egy ajándékcsomag jár érte, amelyben 5próba Rióba tornazsákot, pólót és szilikon karkötőt talál, sőt az első 300 nevező egy 5próba Rióba shakert is átvehet!

További információ: www.otprobarioba.hu

A MARGITSZIGETI ZÁRÓESEMÉNYEN VÁLASZTHATÓ TUSÁK:

• GYALOGLÁS (Nordic Walking): 6 km és 12 km
• FUTÁS: 5.3 km és 21.4 km
• KERÉKPÁROZÁS: 18 km
• ÚSZÁS: 300 és 1500 méter

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik