Verona: Cassano aláírt, majd visszavonult volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.18. 17:13
null
Antonio Cassanónak volt egy lelki megingása (Fotó: AFP)
Antonio Cassano nyolc nappal azt követően, hogy aláírt a Hellas Verona labdarúgócsapatához, sajtótájékoztatót hívott össze, hogy bejelentse a visszavonulását. Aztán meggondolta magát…

 

Antonio Cassano legutóbb a 2015–2016-os szezonban lépett pályára tétmérkőzésen, a Sampdoria színeiben. Hosszabb pihenőjének véget vetve július 10-én aláírt a Hellas Veronához, amely idén jutott vissza a Serie A-ba. Kedden aztán sajtótájékoztatón szándékozott bejelenteni, hogy befejezi a pályafutását, de fordulatot vett az ügy: mégsem vonul vissza a Romát, a Real Madridot, a Milant és az Intert is megjáró 35 éves támadó.

„Nehéz reggelem volt, fáradt voltam, találkoztam a sportigazgatónkkal, akinek el akartam mondani, hogy szünetet tartanék – mondta Cassano a sajtónak. – Végül a folytatás mellett döntöttem, pillanatnyi gyengeség volt ez csak a részemről. Gyakran cselekszem ösztönösen, most viszont az eszemre hallgattam, köszönhetően a feleségemnek, az igazgató úrnak és Pecchiának (a Verona vezetőedzője – a szerk.). Állok a kihívás elé, és biztos vagyok benne, hogy nyerni fogok. Őrültség volt a visszavonulásra gondolnom, leadtam hét kilót, szeretnék jó szezont futni a csapattal. Másfél évet töltöttem otthon, aztán elkezdtem az alapozást a családom nélkül, és vissza akartam menni hozzájuk. Még sok van bennem, és nagyon motivált vagyok.”

Jelenleg tehát (július 18-án, késő délután) úgy tűnik, hogy a Hellas Verona Antonio Cassanóval a soraiban kezdi meg a következő idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik