Serie A: van megoldás, itt nézheti élőben az olasz bajnokikat!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.15. 16:56
null
A magyar internetezők a Tippmixprón nézhetik az olasz bajnokikat (Fotó: AFP)
A Szerencsejáték Zrt. szerdán arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Tippmixprón a 2018–2019-es szezon összes olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnoki mérkőzése élőben lesz követhető.

Továbbra sem dőlt még el, hogy Magyarországon melyik televíziós csatorna közvetíti az olasz bajnokság mérkőzéseit, a tévénézők többségének azonban nem kell szomorkodnia, szombaton ugyanis élőben nézhetik Cristiano Ronaldo első tétmérkőzését a Juventusban, méghozzá a Tippmixprón!

A magyar sportcsatornák közvetítéseiről nemrég bővebb, átfogó cikkel jelentkeztünk. Ez IDE KATTINTVA olvasható el.

Regisztrációt követően most szombattól élőképes közvetítéssel, kiváló minőségben, reklám nélkül nézheti meg az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit a Tippmixprón.

A nyitóforduló és a teljes bajnoki szezon összes mérkőzése – ahogy a második fordulóban a Juventus–Lazio és Napoli–Milan rangadók is – kiváló minőségben, élő videóadáson keresztül követhetőek majd a Tippmixprón – áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

FONTOS! A regisztráció ingyenes, a felhasználónak nem kell pénzt feltöltenie a számlájára, hogy nézhesse a találkozókat.

Megkeresésünkre a Szerencsejáték Zrt. elmondta, lehet, hogy nem lesz hallható olasz nyelvű kommentár sem a mérkőzések közben, és nem kizárt, hogy csak a „futball hangja” lesz hallható.

A Serie A-ban augusztus 18-án indul újra útjára a labda, az utolsó forduló pedig május 26-án lesz. Három hétközi fordulót tartanak (szeptember és december utolsó hetében, valamint április elején). December 26-án mind a 20 csapat pályára lép.

OLASZ SERIE A
1. FORDULÓ
AUGUSZTUS 18., SZOMBAT
18.00:
Chievo–Juventus
20.30: Lazio–Napoli

AUGUSZTUS 19., VASÁRNAP
18.00: Torino–Roma
20.30: Bologna–SPAL
20.30: Empoli–Cagliari
20.30: Milan–Genoa
20.30: Parma–Udinese
20.30: Sampdoria–Fiorentina
20.30: Sassuolo–Internazionale

AUGUSZTUS 20., HÉTFŐ
20.30: Atalanta–Frosinone

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik