Serie A: több mint húsz klub vinné az Atalanta játékosát

Vágólapra másolva!
2017.03.23. 12:34
Európai klubok sora szeretné elcsábítani a 2016–2017-es Serie A-szezon egyik nagy felfedezettjét, az Atalantában futballozó Franck Kessiét. Erről a futballista ügynöke, George Atangana számolt be.

A Milant és a Fiorentinát is megelőző Atalanta jelenleg a hatodik helyen áll az olasz élvonalban. A sikeres idényben kulcsszerepet játszik a mindössze 20 esztendős Franck Kessié, akit kis túlzással egész Európa átigazolna – legalábbis a középpályás ügynöke, George Atangana szerint.

„Legalább húsz klub érdeklődik Kessié iránt, beleértve Európa legjobbjait – mondta Atangana, aki a Napolira külön kitért. – Nem beszéltünk még Aurelio De Laurentiisszel (a Napoli elnöke – a szerző), majd júniusban térünk vissza az átigazolási időszakra. A Napoli vonzó klub, nagyszerű edzője van Maurizio Sarri személyében. Kessié ára? Bárki is akarja megszerezni, rengeteg pénzt kell rá áldoznia.”

Az angol gigászok érdeklődéséről már korábban beszámoltunk, de gyakorlatilag nincs olyan európai élcsapat, amelyet ne hoztak volna szóba az elefántcsontparti játékossal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik