Serie A: szerencsétlenkedés a köbön – ezzel a góllal nyert a Lazio

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.11. 20:02
null
Immobile elvette a labdát Ospinától, és megszerezte a Lazio győztes gólját (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A szombati, kora esti meccsén a Lazio ajándékba kapott góllal verte meg 1–0-ra a Napolit.

A Lazio–Napoli meccs első félidejében inkább a hazaiak, a másodikban pedig a vendégek futballoztak a kapura veszélyesebben, és a nagyobb helyzetek a nápolyiak előtt adódtak. Piotr Zielinski lövése a kapufán csattant, míg Lorenzo Insigne próbálkozásait kétszer is bravúrral védte Thomas Strakosha.

Az utolsó tíz perchez érve a Lazio talán már a döntetlent is aláírta volna, amikor egy hátra passzolt labdát David Ospina nem rúgott előre, és addig-addig totojázott, mígnem az érkező Ciro Immobile ütközött vele, a kapus a földre került, a csatár pedig kapura lőtt – az érkező Giovanni Di Lorenzo a vonal előtt megpróbált menteni, de csak a hálóba tudta bombázni a labdát.


Viszont a gólt Immobilének adták, aki így már 20 találattal vezeti a Serie A góllövőlistáját, és immár egyedül áll az élen az európai Aranycipő-versenyben is, Robert Lewandowskit megelőzve.

A Lazio 1–0-ra győzött, ez volt sorozatban a tizedik bajnoki győzelme, és közben a Szuperkupát is megnyerte a Juventusszal szemben.

OLASZ SERIE A
19. FORDULÓ, SZOMBATI MÉRKŐZÉSEK
Lazio–Napoli 1–0 (Immobile 82.)
KORÁBBAN
Cagliari–Milan 0–2 (
Leao 46., Ibrahimovic 64.)
KÉSŐBB
Inter–Atalanta 1–1 (Martínez 4. ,ill. Gossens 75.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik