Serie A: „Gusztustalan játékvezetés! A Juvénak sok pénze van, nem kell támogatni!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 08:21
null
Rocco B. Commisso elégedetlen volt Fabrizio Pasqua játékvezető ténykedésével a vasárnapi Juve–Fiorentina meccs után (Fotó: AFP)
A Fiorentina tulajdonosa, Rocco B. Commisso kifakadt a Juventus elleni mérkőzés után. Az amerikai milliárdos leginkább a játékvezetéssel volt elégedetlen.

 

Hat hónapja egyetlen egy szót sem szóltam a bírókra, de most már nem bírom tovább” – olvasható a Firoentina 70 éves tulajdonosának, Rocco B. Commissónak a véleménye a Football Italia oldalán. A firenzeiek vasárnap 3–0-ra kaptak ki a Juve vendégeként, a torinóiak első két gólját Cristiano Ronaldo szerezte, mindkettőt tizenegyesből.

Gusztustalan játékvezetés jellemezte a találkozót, a Juventusnak sok pénze van, nem kell még a pályán is támogatni – folytatta Commisso. – Az első tizenegyesnél talán jól döntött a bíró, de a másodiknál már nem. Csalódott vagyok, mert hétről hétre szembesülök a rossz játékvezetői ítéletekkel, és még csak azt sem mondhatom, hogy a videobíró megoldást jelentene a problémákra. Sajnálom a játékosaimat.”

OLASZ SERIE A
22. FORDULÓ
Juventus–Fiorentina 3–0
(C. Ronaldo 40., 80. – mindkettő 11-esből, De Ligt 90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik