Serie A: Firenzében állhat össze újra a Ribéry, Mandzukic duó

Vágólapra másolva!
2020.07.16. 15:03
null
Mandzukic újra Olaszországban futballozhat (Fotó: AFP)
A Bayern Münchennél Bajnokok Ligáját nyert a Franck Ribéry, Mario Mandzukic kettős, hat év elteltével Firenzében futballozhat újra együtt a két rutinos támadó.

Kezdjük az elején: nem véletlen, hogy Franck Ribéryt is emlegetjük Mandzukic esetleges Firenzébe szerződése kapcsán. Sajtóhírek szerint ugyanis a francia szélső véleményét is kikérte a horvát csatár a Fiorentináról.

A 34 éves támadó, aki július elején bontotta fel a szerződését a katari bajnokságban szereplő al-Duhail SC-vel, kétéves megállapodást írhat alá az olasz együttesnél – idényenként 3 millió eurós fizetés mellett.

Mandzukic 2014-ben igazolt a Bayerntől az Atlético Madridhoz, majd egy évaddal később már a Juventus szerelését öltötte magára. A torinói klubbal négy bajnoki címet nyert, a 2019–2020-as évadban viszont Maurizio Sarri vezetőedzőtől már egyáltalán nem kapott bizalmat. Nulla, azaz nulla tétmeccset játszva az idényben januárban úgy döntött, hogy tovább áll – így kötött ki a katariaknál, ahonnan aztán öt bajnoki után, szerzett gól nélkül távozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik