Serie A: Contét megfenyegették, rendőri védelmet kap

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.16. 11:37
null
Conte nem élhet át könnyű napokat (Fotó: AFP)
Névtelen levélben fenyegették meg Antonio Contét, az Inter labdarúgócsapatának 50 esztendős vezetőedzőjét. Az olasz szakember egy töltényt is talált a neki címzett borítékban.

A Corriere della Sera és a La Gazetta dello Sport információja szerint Contének saját otthonába küldtek egy név nélküli borítékot, amely egy lőszert és egy őt fenyegető levelet is tartalmazott. Ez utóbbinak a tartalmát természetesen nem fedték fel, ám az olasz tréner értesítette a hatóságokat. Egyelőre határozatlan idejű rendőri védelmet kap az otthonán kívül, illetve az Inter edzőközpontjában is.

Bár a hasonló példák azt mutatják, hogy az ilyen esetekben legtöbbször csak borzalmas szurkolói „tréfákról” van szó, a rendőrség teljes komolysággal kezeli az ügyet. Az olasz lapok arról írnak, nem elképzelhetetlen, hogy a Juventus ultrái közül folyamodott volna valaki ehhez, hiszen a „zebrák” rajongói még mindig bosszúsak Contéra, miután a velük megnyert bajnoki címeket követően most az Internazionaléval szeretne hasonló sikereket véghez vinni.

Conte a Juventus vezetőedzői posztja után az olasz válogatottat irányította, majd két évet töltött a Chelsea-nél, egy esztendő pihenő után pedig idén nyáron vette át az Inter irányítását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik