Serie A: Benítez szerint kemény munkát végzett csapata a Chievo ellen

Vágólapra másolva!
2010.11.21. 18:28
Szokásos stílusában védte meg csapatát Rafa Benítez, az Internazionale vezetőedzője a Chievo elleni 2–1-es vereség után. A spanyol tréner szerint a Bostjan Cesart lefejelő Samuel Eto'ó-t provokálták.

„Senki nem boldog, de a csapatom kemény munkát végzett, jól reagált a második félidőben arra, hogy hátrányba került. Sajnos megint kihagytuk a helyzeteket, de a hozzáállásunk megfelelő volt. Ha korábban szerzünk gólt, teljesen más lett volna a meccs" – mondta Benítez.

„Kár az Eto'o-incidensért, de egyértelműen provokáció érte, mivel kapott egyet. Elvesztette a fejét" – tette hozzá.

Benítezt természetesen megkérdezték arról, lesz-e megbeszélése a csapattal elégedetlen Inter-főnökkel, Massimo Morattival.

„Persze, minden meccs után leülünk. Egy hozzánk hasonló csapatnak nyernie kellene ezeket a mérkőzéseket, a srácok keményen dolgoztak, de hiába. Profi edző vagyok és átéltem már hasonlóan nehéz időszakokat. Kizárólag munkával tudunk kikeveredni a hullámvölgyből, és ma láttam a győzni akarást a fiúkban."

A Chievo diadalmas szakvezetője, Stefano Pioli szerint csapata azzal nyert, hogy felpörgette a tempót.

„Az Inter jól állt a meccshez, nekünk is esett, mi pedig a gyors kontrákra álltunk rá. Be is jött! Nagyon nehéz volt a talaj, de végig tudtuk pörgetni a tempót és remek csapategységgel nyertünk" – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik