Serie A: amerre jár, vereség követi a rappert – Rómából „kitiltották”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.16. 18:09
Ha sportolóval találkozik vagy közös fotót készít Drake, a híres kanadai rapper, akkor szinte minden esetben vereséget szenved az adott sportoló vagy csapata. Az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgócsapatánál viszont győzni szeretnének, ezért megtiltották, hogy a játékosok közös képet kattintsanak Drake-kel.

Mint arról beszámoltunk, a „Drake-átok” legutóbbi elszenvedője a Paris Saint-Germain volt: a francia együttes védője, Layvin Kurzawa pózolt a kanadai rapsztárral a Lille elleni mérkőzés előtt – a párizsiak bajnokok lehettek volna azon a meccsen, ehelyett egy 5–1-es vereségbe szaladtak bele. Az Európában vakációzó Drake korábban többek között Paul Pogbával, Pierre-Emerick Aubameyanggal, Sergio Agüeróval és Jadon Sanchóval találkozott és készített közös képet. Mondanunk sem kell, a fotók megjelenése után a Manchester United (a Wolverhamptontól az FA-kupában), az Arsenal (az Evertontól a Premier League-ben), a Manchester City (a Tottenham ellen a Bajnokok Ligájában) és a Borussia Dortmund (a Bayern Münchentől a Bundesligában) is kikapott.Mint arról beszámoltunk, a „Drake-átok” legutóbbi elszenvedője a Paris Saint-Germain volt: a francia együttes védője, Layvin Kurzawa pózolt a kanadai rapsztárral a Lille elleni mérkőzés előtt – a párizsiak bajnokok lehettek volna azon a meccsen, ehelyett egy 5–1-es vereségbe szaladtak bele. Az Európában vakációzó Drake korábban többek között Paul Pogbával, Pierre-Emerick Aubameyanggal, Sergio Agüeróval és Jadon Sanchóval találkozott és készített közös képet. Mondanunk sem kell, a fotók megjelenése után a Manchester United (a Wolverhamptontól az FA-kupában), az Arsenal (az Evertontól a Premier League-ben), a Manchester City (a Tottenham ellen a Bajnokok Ligájában) és a Borussia Dortmund (a Bayern Münchentől a Bundesligában) is kikapott.

With the @champagnepapi @bassforreal

131.4k Likes, 1,726 Comments - Layvin Kurzawa 20 (@kurzawa_20) on Instagram: "With the @champagnepapi @bassforreal"

Az AS Roma – melynek közösségi médiafelületei nem mentesek a humoros bejegyzésektől – ezt megelőzve megtiltotta játékosainak, hogy közös fotót posztoljanak Drake-kel az idény hátralévő részében.


Nem csak a futballban „szedi áldozatait” a kanadai rapper. A Toronto Raptors mérkőzésein rendre feltűnik a lelátón, 2013 óta a franchise nagykövete – azóta a gárda ugyan minden idényben bejutott a rájátszásba, de a konferenciadöntőnél tovább egyszer sem sikerült menetelnie. 2015-ben Serena Williams találkozóin tűnt fel többször, az amerikai teniszezőnő pedig abban az évben nagyon közel állt hozzá, hogy megnyerje mind a négy Grand Slam-tornát. A US Open hiányzott már csak neki, ahol Roberta Vincivel került szembe – a fogadóirodák 300-szoros pénzt adtak az olasz hölgy győzelmére. Az eredményt ismerjük...

Drake tavaly októberben Conor McGregorral pózolt, aki később Habib Nurmagomedovtól szenvedett vereséget.

The 6 God and The 12 animal!

3.4m Likes, 31k Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "The 6 God and The 12 animal!"



A szurkolók azonban megnyugodhatnak, hamarosan véget ér a kanadai rapper európai körútja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik