Serie A: a Fiorentina 4 milliós fizetéssel csábítja Thiago Silvát

Vágólapra másolva!
2020.08.20. 15:31
null
A PSG-vel nyolc év alatt eddig 25 trófeát nyerő brazil védő a BL-döntő után távozik Párizsból (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina helyi hírek szerint évi 4 millió eurós fizetést ajánlott Thiago Silvának.


A 36 éves brazil hátvéd jelenleg a Bajnokok Ligája döntőjére készül a Paris Saint-Germainnel, azonban szerződése csupán a párizsi gárda idénybeli utolsó meccséig érvényes, vagyis hétfőtől szabadon igazolhatóvá válik.

Távozását már korábban megerősítette a klub, az olasz híradások ezt megelőzően korábbi klubjáról, az AC Milanról szóltak – Thiago Silva 2009 és 2012 között erősítette a piros-feketéket, egy bajnoki cím és egy olasz Szuperkupa volt ezalatt a termés.

Ezt követően a PSG-hez igazolt, amelynél nyolc év alatt 25 elsőséggel (hét bajnoki cím, öt Francia Kupa, hat Ligakupa és hét Szuperkupa) gazdagodott, és ehhez jöhet még a BL-trófea is vasárnap este.

Most készen áll rá, hogy visszatérjen a Serie A-ba, de a calciomercato.com szerint a Milant megelőzheti a Fiorentina, amely két évre szerződtetné a veterán futballistát, aki Franck Ribéryhez hasonlóan kiemelt bérezést kapna a klubtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik