Serie A: a Brescia elnökének 300 millió eurót ér Tonali

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.26. 13:42
null
A fiatal középpályást az Atlético Madrid, a Paris Saint-Germain és a Manchester City is vinné (Fotó: AFP)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő Brescia elnöke, Massimo Cellino a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában beszélt a klub fiatal tehetségéről, Sandro Tonaliról, és arról, hogy mely topcsapatok érdeklődtek eddig iránta.

 

A 2019–2020-as bajnoki idény egyik nagy felfedezettje a 19 esztendős Sandro Tonali, az olasz élvonalban szereplő Brescia középpályása, aki legutóbb már a felnőtt olasz válogatottban is bemutatkozott. Tonaliért a hírek szerint sorban állnak az európai topklubok, de a klub elnöke egyelőre hallani sem akar az eladásáról.

Az összes nagy olasz klub érdeklődött. Külföldről az Atlético Madrid, a Paris Saint-Germain és a Manchester City is, de én azt szeretném, ha egyelőre a Brescia hőse maradna. Van egy álmom, ha Tonali is belemegy, kész vagyok jelentősen megnövelni a fizetését, ez csak rajta múlik. Maradhat, és élvezheti a futballt, vagy elmehet egy nagy csapathoz, de akkor ott lesz a rizikó, hogy sokszor a kispadon hagyják majd” – mondta az olasz klub első embere, aki azt is elárulta, hogy számára milyen értékkel bír a fiatal olasz játékos.

„Tiszta tehetség, van benne valami igazán különleges. Imádja a futballt, és gyakorlatilag semmi mással sem foglalkozik. Boldog vagyok, hogy egy ilyen játékos erősíti a keretünket, de hiszem, hogy még jobbá válhat. Egy nap az ügynöke és a szülei azt mondták nekem, hogy nagyjából 50 millió euróra becslik az értékét. Azt válaszoltam erre, hogy számomra 300 millió eurót ér. Ami természetesen annyit jelent, hogy nem szeretném őt eladni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik