Sampdoria: az összes játékos felgyógyult a koronavírusból

Vágólapra másolva!
2020.04.14. 21:46
Kedden is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.

Claudio Ranieri, a Sampdoria vezetőedzője tudatta, hogy valamennyi futballistája meggyógyult, akit a koronavírus betegített meg. A genovai csapatból hatan fertőződtek meg.Claudio Ranieri, a Sampdoria vezetőedzője tudatta, hogy valamennyi futballistája meggyógyult, akit a koronavírus betegített meg. A genovai csapatból hatan fertőződtek meg.

A Magyar Kézilabda-szövetség ugyanakkor az évi rendes küldöttgyűlésének összehívását határozatlan időre, de legfeljebb a veszélyhelyzet fennállásáig elhalasztja.

A japán kormány fertőzési gócponttá nyilvánította a Japán Cselgáncsszövetség központját. A március 30. óta zárva tartó főhadiszállásról 16 dolgozónak lett pozitív a koronavírus-tesztje, köztük Nakazato Szoja ügyvezető igazgatóé is.

A Német Labdarúgóliga elhalasztotta a Bundesliga folytatásáról szóló küldöttgyűlését. A 36 profi klubot érintő konferenciát pénteken tartották volna, de a járvány jelenlegi állása miatt csak jövő csütörtökön kerül rá sor.

Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) április végéig szüneteltet mindennemű tevékenységet a játékosok, edzők és alkalmazottak számára. Az NHL március 12-i leállása óta ez a harmadik alkalom, hogy a liga vezetősége halasztást jelentett be az újraindulásra vonatkozóan. Az alapszakaszból még 189 meccs van hátra, a korábbi hírek alapján a rájátszás akár szeptemberig is eltarthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik