Roma: Nainggolan elárulta, a rivális Interhez igazol!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 10:18
null
Radja Nainggolan az Internél folytatja a pályafutását (Fotó: AFP)
Radja Nainggolan, az AS Roma labdarúgócsapatának belga sztárja a rivális Internél folytatja a pályafutását – ezt maga a játékos árulta el.

 

Radja Nainggolan Milánóba való igazolásának híre sokakat meglepett – az Inter a hírek szerint 24 millió euró mellett Davide Santon, valamint a fiatal Nicolo Zaniolo játékjogát adja oda a belga középpályásért.

A 30 esztendős Nainggolan most elárulta, egyáltalán nem az ő döntése volt a klubváltás.

„Mindig a szívem csücske lesz a Roma, mint ahogy az együttes szurkolói is, de a csapat döntése volt ez, el akartak engem adni – idézi a játékost a Gazzetta dello Sport. – Elhagyom a Romát, miután csodálatos éveket töltöttem itt. Az Inter igazán akart engem, sokkal jobban, mint más alakulatok, amiért hálás vagyok. Luciano Spalletti személyében nagyszerű edzőm lesz, boldog vagyok, hogy ismét együtt dolgozhatok vele. A távozás nem az én ötletem volt, ezt a döntést a klub hozta meg, én pedig tiszteletben tartom.”

Nainggolan 2014 nyarán került a „farkasokhoz”, azóta összesen 203 tétmérkőzésen lépett pályára a gárda színeiben, ezeken 33-szor volt eredményes, emellett kiosztott 29 gólpasszt is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik