Roma: még a csapatkapitányi karszalagot is felajánlanák Higuaínnak

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.15. 13:34
null
Higuaín nem akar Olaszországon belül klubot váltani (Fotó: AFP)
A Corriere dello Sport szerint még a csapatkapitányi karszalagot is felajánlaná a Roma Gonzalo Higuaínnak, ha hajlandó a fővárosi csapatnál folytatni pályafutását.

 

Az olasz sajtó szerint a Juventus vezetősége nem látja szívesen a csapatban az argentin támadót, így minél hamarabb eladná, annak ellenére, hogy a torinóiak vezetőedzője, Maurizio Sarri adna neki egy esélyt, és Higuaín is bizonyítana.

A Roma állítólag mindent bevet a 31 éves középcsatár megszerzéséért, és még a csapatkapitányi karszalagot is felajánlaná neki, ha a fővárosban folytatná pályafutását. Higuaín korábbi nyilatkozata szerint azonban nincs sok esély a transzferre még így sem, hiszen kijelentette, minden olasz ajánlatot elutasít.

A gesztus, mondhatni, nem aratott nagy sikert a „farkasok” drukkerei körében, hiszen a karszalagot hagyományosan tősgyökeres római játékosok viselik. Francesco Tottitól Daniele De Rossi vette át, ám a védekező középpályás a 2018–2019-es idény végén távozott a Romától, így Alessandro Florenzi a fő jelölt a csapatkapitányi posztra, akit viszont lehetséges, hogy eladnak a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik