Roma: „Tiltás vége” – VIP-jegyet adnának Drake-nek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.14. 18:18
null
Drake-et már Rómában is szívesen látják a Toronto Raptors sikere után (Fotó: AFP)
Mint ismert, magyar idő szerint péntek hajnalban a Toronto Raptors megszerezte az NBA-bajnoki címét a Golden State Warriorsszal szemben. A kanadai csapat híres szurkolója, Drake szerencsétlen sorozata ezzel megszakadt, erre pedig Rómában is felfigyeltek.


Mint ismert, péntek hajnalig állt az a teória, miszerint ha Drake fotózkodik egy sportolóval, vagy elmegy a mérkőzésére, az veszíteni fog. Egész seregnyi sportoló kapott már ki a kanadai-amerikai rapperrel készült közös fotó után, vagy éppen azt követően, hogy a torontói zenész kilátogatott a mérkőzésére.

Az óriási Raptors-rajongó Drake kedvencei azonban megnyerték a hatodik meccset az ezt megelőző két idényben a trófeát elnyerő, ám az idei nagydöntőben rengeteg sérüléssel küzdő Warriorsszal szemben.

Erre felfigyeltek az AS Románál is – az olasz klub korábban a Twitteren humorosan közölte, játékosai közül senki nem fotózkodhat a rapperrel az idény végéig. A Toronto bajnoki címe után viszont újabb üzenetet tették közzé a „farkasok” a bajnoki cím reményében…

„A Drake-tiltásnak vége. VIP-jegyeket kapsz a Roma meccseire a Stadio Olimpicóba, bármikor, amikor szeretnéd. Gratulálunk a Raptorsnak!”

AS Roma English on Twitter

Drake ban officially over. VIP tickets for #ASRoma at the Olimpico whenever you want them. Congratulations @Raptors https://t.co/92Kpij05xM



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik