PSG: 8 millió eurós fizetéssel csábították a Lazio sztárját

Vágólapra másolva!
2018.09.06. 12:13
A szerb Szergej Milinkovics-Szavics évi 8 millió eurót kereshetett volna Párizsban, állítja az ügynöke, végül mégis Rómában maradt.

Szergej Milinkovics-Szavics esetleges klubváltása volt a nyár egyik legnagyobb slágere. Lapértesülések szerint az AC Milan, a Juventus, a Manchester United, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is közel állt a szerződtetéséhez, ennek ellenére maradt a Lazio játékosa a 2018–2019-es idényre is.az AC Milan, a Juventus, a Manchester United, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is közel állt a szerződtetéséhez, ennek ellenére maradt a Lazio játékosa a 2018–2019-es idényre is.

Most a spanyolországi születésű szerb futballista menedzsere árulta el, hogy a PSG-től évi 8 millió eurós fizetésajánlatot kaptak.

Számos klub szerette volna átigazolni Szergejt és néhány igazán érdekes ajánlat is befutott a Lazióhoz érte – nyilatkozta Milinkovics-Szavics ügynöke, a korábbi szerb válogatott támadó Mateja Kezsman a La Gazzetta dello Sportnak. – Bárhol többet kereshetett volna, Franciaországban például 8 millió eurót, de elfogadtuk, hogy a Lazio semmi esetre sem akar megválni tőle. Nem is erőltettük az átigazolását, mert boldog Rómában.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik