Olaszország: újságban üzent a váratlanul elhunyt Astori családja

Vágólapra másolva!
2018.05.05. 11:12
A firenzei La Nazione nevű napilapban mondott köszönetet Davide Astori, a Fiorentina márciusban elhunyt játékosának családja a támogatásért.

Davide Astori még márciusban, az Udinese elleni Serie A-találkozó előtti éjszaka feküdt le aludni szállodai szobájában, ám többé nem ébredt el. Később kiderült, hogy a 31 éves játékos halálát szívmegállás okozta.Davide Astori még márciusban, az Udinese elleni Serie A-találkozó előtti éjszaka feküdt le aludni szállodai szobájában, ám többé nem ébredt el. Később kiderült, hogy a 31 éves játékos halálát szívmegállás okozta.

Párja, Francesca kislányuk, Vitorria nevében is szeretne most köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatta őket az utóbbi két hónapban – ezt a La Nazione nevű olasz napilap egyik oldalán teszi meg.

„Köszönjük! Ez egy egyszerű, de kivételes szó, olyan, mint amilyen Davide is volt – olvasható a család közleménye. – Szeretnénk személyesen köszönetet mondani mindenkinek, aki mellettünk áll a váratlan, március negyedikei nap óta, de olyan sokan vagytok, hogy ez egyszerűen lehetetlen lenne. Ahogy Davide szokása volt mosolyogni és erős ölelést adni, azt mondanánk mindenkinek: a szívünk mélyéből köszönjük!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik