Olaszország: megölte anyját és 11 éves húgát a futballista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 10:02
Az olasz másodosztályba az előző idény végén visszajutó Parma korábbi futballistája, a mindössze 21 esztendős Solomon Nyantakyi elismerte, megölte édesanyját és 11 éves húgát kedd éjjel.

A ghánai játékos nagyon fiatalon, 8 évesen költözött családjával Olaszországba, ahol a Parma utánpótláscsapatában edződött.

A fiatal középpályás hamar beverekedte magát az U19-es csapatba, és edzői meg voltak győződve róla, hogy igazi klasszis lehet Nyantakyiból, még az élvonalban is többször bekerült a Parma keretébe fiatal kora ellenére.

A futballista azonban az évek során egyre inkább depressziós lett, ami a teljesítményére is kihatással volt, így végül elhagyta a Parmát, és a negyedosztályban keresett magának csapatot, ám ott sem találta a helyét.

Kedd éjjel a bátyja arra ért haza, hogy a lakásuk vérben úszik, Solomon pedig megölte édesanyját és 11 esztendős lánytestvérét is.

„Természetesen emlékszem rá, elképesztően tehetséges srác volt, de az első pillanattól látszott, hogy problémái vannak. Depressziós volt, hiányzott neki a hazája, a barátai, de képtelen vagyok felfogni, hogy volt képes ilyenre…”– mondta a Parma utánpótláscsapatának edzője, Cristiano Lucarelli.

Nyantakyi a helyi rendőrség beszámolója szerint teljes mértékben tisztában volt azzal, mit csinált, menekülés közben kapták el. Megindokolni azonban nem tudta tettét.

Solomon Nyantakyi elismerte, megölte édesanyját és 11 éves húgát kedd éjjel (Fotó: pulse.com.gh)
Solomon Nyantakyi elismerte, megölte édesanyját és 11 éves húgát kedd éjjel (Fotó: pulse.com.gh)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik