Olaszország: Kaká a harmadosztályban térhet vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.30. 15:35
null
Kaká reaktiválása lehet Berlusconi első nagy dobása Monzában (Fotó: AFP)
A tavaly visszavonult brazil aranylabdás, Kaká reaktiválása lehet Silvio Berlusconi első nagy dobása a Monza tulajdonosaként.

 

Visszatérhet a pályára Ricardo Izecson dos Santos Leite, azaz Kaká, aki legutóbb 2017 októberében szerepelt tétmeccsen, akkor még az amerikai profi ligában, az Orlando City játékosaként. A brazil futballista tavaly decemberben jelentette be visszavonulását, annak ellenére is, hogy nevelőegyesülete, a Sao Paulo és korábbi klubja, az AC Milan is csábította.

„Atyám, sokkal több volt ez, mint amit valaha is el tudtam képzelni. Köszönöm! Készen állok a következő útra. Jézus nevében. Ámen” – írta Kaká a közösségi oldalán.

Olasz lapértesülések szerint átírhatja a brazil terveit Silvio Berlusconi, az AC Milan volt tulajdonosa, aki a héten vásárolta fel száz százalékban az olasz harmadosztályban szereplő Monzát, s a klubot állítása szerint szeretné a lehető legrövidebb időn belül az élvonalba juttatni. Ebben pedig a most 36 esztendős középpályásnak is kulcsszerep juthat, akit ingyen szerezhetne meg.

A Monza 2004-ben és 2015-ben is csődbe jutott, idén a Serie C B-csoportjában szerepel, három mérkőzés után kilenc ponttal az élen áll.

Kaká jelenleg is Olaszországban él, Paolo Maldini és Leonardo mellett a későbbi vezetőedzői karrierjére készül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik