Olaszország: Balotelli „heteken belül” aláír új csapatához

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.14. 07:58
null
Balotelli Bresciában sem tudott békés, nyugodt idényt futni (Fotó: AFP)
Heteken belül aláír új csapatához Mario Balotelli – erről a balhéiról is ismert olasz támadó maga beszélt egy lapinterjúban. Sajtóhírek szerint a tengerentúl lehet az új célállomása.


„Egyelőre nem játszom, ez igaz, de ne aggódjon senki, pár hét és aláírok az új csapatomhoz” – idézi az augusztusban már a 31. életévébe lépett Balotellit a goal.com. A csatár az egyik olasz tévés valóságshowban szereplő testvérének, Enocknak adott gyors helyzetjelentést, amikor a „bezárt” fivér arról érdeklődött, hol kezdte meg a 2020–2021-es évadot.

Balotelli az előző idényben gyerekkori klubjában, a Bresciában futballozott, 19 mérkőzésen öt gólt szerzett a Serie A-ban, ám a karantén után újabb vitába keveredett a klubvezetéssel és végül nyáron szabadügynök lett. Diego López, a Brescia vezetőedzője akkor úgy nyilatkozott, a karantén idején Balotelli egyetlen Zoomon tartott csapatmegbeszélésen sem vett részt, s bár kétségtelen, hogy amikor pályára lépett, mindent beleadott, sokkal-sokkal többre lehetett volna képes megfelelőbb hozzáállás mellett...

A 36-szoros válogatott játékos nyáron a Genoa kiszemeltjei között szerepelt, ám végül nem tudtak egyezségre jutni egymással a felek. Sajtóhírek szerint az MLS lehet karrierje következő állomása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik