Nedved már ki sem jár a „zebrák” meccseire

Vágólapra másolva!
2010.03.27. 15:30
null
Nedved meglepődött a Juve gyengélkedésén <br />(Fotó: Action Images)
Nem csak a szurkol&oacute;k, hanem Pavel Nedved, a klub kor&aacute;bbi aranylabd&aacute;sa is el&eacute;gedetlen a Juventus szezonbeli teljes&iacute;tm&eacute;ny&eacute;vel. Az elm&uacute;lt id&eacute;ny v&eacute;g&eacute;n visszavonult cseh klasszis nem &eacute;rti, mi t&ouml;rt&eacute;nhetett szeretett klubj&aacute;n&aacute;l...

„Már nem is járok ki a stadionba, mivel kényelmetlenül érzem magam – nyilatkozta Nedved a Tuttosportnak, majd sok Juventus-drukker véleményét fogalmazta meg. – Még mindig figyelemmel követem a csapat szereplését, de a helyzet elszomorít. Egyszerűen hihetetlen, ami történik."

„Kiestünk a kupákból, egy hét alatt az Európa-liga megnyerésével és a negyedik hely megszerzésével kapcsolatos reményeink is szertefoszlottak – hitetlenkedett a csehek korábbi aranylabdása, aki az előző szezon végén vonult vissza. – Sohasem gondoltam volna, hogy ez történik majd, amikor visszavonulok, ráadásul a csapat erősebb, mint az előző idényben."

A 37 éves korábbi klasszis ugyanakkor bízik abban, hogy a hullámvölgy nem tart sokáig:

„Úgy gondolom, a keretben nagy lehetőségek vannak, csak meg kell találni a megfelelő módot arra, hogy ezt is meg is mutathassák."

A Juventus jelenleg csak a hetedik helyen szerénykedik a bajnokságban, miután csütörtökön 3–1-es vereséget szenvedett a Napoli otthonában. A torinóiak holnap javíthatnak, délután három órakor az Atalantát fogadják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik