Ospina felesége, a modell Jesica Sterling osztott meg egy képet az Instagramon, melyen az látható, hogy a kapus már otthonában lábadozik két gyermekükkel, Dulce Maríával és Maximilianóval.

„Elmondhatom, hogy David sokkal jobban van, már otthon vagyunk, egy kicsit megnyugodtunk, várjuk, hogy teljesen elmúljon a rémület” – írta Sterling a fotóhoz.

Emlékeztetőül:
a Napoli–Udinese mérkőzés elején egy szerencsétlen ütközés következtében az egyik vendégjátékos, Pussetto már nem tudta átugrani a kapujából kivetődő kolumbiai Ospinát, és véletlenül fejbe rúgta. A kapust ápolni kellett, bekötözték a fejét, de folytatni tudta a meccset. Ám az első félidő hajrájában egyszer csak összeesett, látszólag az eszméletét is elveszítette egy időre. Sokáig a pályán ápolták, majd azonnal kórházba kellett szállítani. A Football Italia híre szerint a kórházban a CT-vizsgálatok megerősítették a fejsérülést az Arsenaltól kölcsönkapott kapusnál.

Quiero aprovechar para agradecer primero que todo a Dios por la salud de David, vivi momentos de demasiada angustia y desesperación al no poder hacer mucho Les cuento que David se encuentra muchísimo mejor, ya estamos en casa un poco mas tranquilos y esperando que pase totalmente el susto, segundo aprovecho para agradecer a todos por sus oraciones y por estar pendientes de el!! Han sido muchisimos los mensajes bonitos!! De nuevo gracias les estare contando mas... @d_ospina1

61.4k Likes, 1,837 Comments - Administradora De Empresas (@jesysterling) on Instagram: "Quiero aprovechar para agradecer primero que todo a Dios por la salud de David, vivi momentos de..." 

OLASZ SERIE A
28. FORDULÓ
Napoli–Udinese 4–2 (Younes 17., Callejón 26., Milik 57., Mertens 69., ill. Lasagna 30., Fofana 36.)