Napoli: „Apám számához ne nyúlj!” – Maradona fia ukázt adott Jamesnek

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.10. 09:02
null
James jövője még mindig kérdéses, bár a Napoli érdeklődése egyértelmű (Fotó: AFP)
Bár még az sem biztos, hogy Nápolyba igazol, James Rodríguez fontosnak tűnő üzenetet kapott a spanyol Marca hasábjain keresztül.

 

James Rodríguez esetleges nápolyi szerződtetése kapcsán a spanyol Marca találta meg az ifjabb Diego Maradonát, az argentin legenda fiát. A világbajnok futballista ma már 32 esztendős sarja maga is próbálkozik a játékkal, 1997 és 2004 között a Napolinál nevelkedett, azóta is a klub nagy szurkolója, így ebből a szempontból autentikus megszólaló.

S mint kiderült, a saját szintjén mindent el is követ azért, hogy a kolumbiai középpályást kedvenc csapatában láthassa...

„Állandóan kommentelek a képei alatt, hogy jöjjön. Igyekszem nyomást helyezni rá, s ami azt illeti, már lájkolta is az egyik hozzászólásomat mesélte. – Tárt karokkal fogadná az egész város. Álomszerű lenne, egy ilyen szintű futballistát a Napoliban látni. A bal lába csak még jobbá tehetné a csapatot.”

Ugyanakkor James – ha Maradonán múlik – nem kaphatná meg kedvenc mezszámát, a tízes szerelést.

„Ahhoz nem nyúlhat. A tízes mez a családom tulajdona. Az apámé, örökre. Pletykálták, hogy odaadják Gonzalo Higuaínnak, aztán Lorenzo Insignét is mondták, de ennek úgy kell lennie, mint az NBA-ben csinálják. Ha egyszer egy mezszámot visszavonultatsz, azt nem kezdheted később újra használni” – jelentette ki a büszke fiú.

Érdekesség, hogy spanyol források szerint egyáltalán nem biztos, hogy James Rodríguez a Napoli futballistája lesz, az olaszok ugyanis elsőre csak kölcsönvennék a kolumbiait, ez viszont a Real Madridnak nem tetszik. Ráadásul az Atlético Madrid érdeklődéséről is hallani lehetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik