Napoli: Ancelotti boldog arcokat lát, nem érdekli a játékospiac

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 19:15
Carlo Ancelotti, a Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzője nem akar új játékosokat szerződtetni a téli átigazolási időszakban.

„Jelenleg egységes és boldog csapatot látok. A játékospiac most nem nagyon érdekel” – nyilatkozta a nápolyi klub pénteki sajtótájékoztatóján a szakvezető.„Jelenleg egységes és boldog csapatot látok. A játékospiac most nem nagyon érdekel” – nyilatkozta a nápolyi klub pénteki sajtótájékoztatóján a szakvezető.

Az olasz sportsajtó közelmúltbeli értesülései szerint a Napoli kiszemeltjei közé tartozik Benjamin Pavard, a VfB Stuttgart világbajnok francia védője.

„Ha azt mondanám, szeretném a csapatban látni Pavard-t, az tiszteletlenség lenne Hysajjal, Malcuittal és Makszimoviccsal szemben, akikkel nagyon elégedett vagyok” – magyarázta Ancelotti.

Hozzátette, a támadóposzton is versenyhelyzet van, hiszen Lorenzo Insignére, Dries Mertensre és Arkadiusz Milikre is számíthat.

A Napoli 16 forduló után a Serie A tabellájának második helyén áll, hátránya nyolc pont a címvédő Juventus mögött, a Bajnokok Ligája csoportkörében viszont csupán a harmadik helyen végzett, így átkerült az Európa-ligába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik