Milan: Torres kétmillió fonttal kevesebbet kapna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.28. 10:42
Tovább tart az egyeztetés Fernando Torres, valamint a két érintett labdarúgócsapat, a Chelsea és az AC Milan között. A feleknek abban kellene megállapodniuk, hogy kölcsönadás vagy végleges eladás lenne, illetve nincs tisztázva a játékos éves bérezése sem.

Amint arról beszámoltunk, az olaszok kölcsönvételben gondolkodnak, ám Torres szívesen végleg maga mögött hagyná a nem túl jól sikerült londoni időszakot. Ebből a tervéből azonban időközben engedett, angol sajtóhírek szerint most már számára is megfelelő lenne a kölcsönadás. Nem úgy a fizetés...Amint arról beszámoltunk, az olaszok kölcsönvételben gondolkodnak, ám Torres szívesen végleg maga mögött hagyná a nem túl jól sikerült londoni időszakot. Ebből a tervéből azonban időközben engedett, angol sajtóhírek szerint most már számára is megfelelő lenne a kölcsönadás. Nem úgy a fizetés...

További egyeztetésre szorul ugyanis, hogy amíg a spanyol támadó a Chelsea-ban évente 9 millió fontot keres, a milánóiak elsőre 7 millió fontot ajánlottak neki.

A 30 éves spanyol támadó londoni szerződése 2016 nyarán jár le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik