Milan: „Szomorú vagyok az ilyen állítások hallatán”

Vágólapra másolva!
2015.03.06. 17:05
Az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője, Filippo Inzaghi cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Mauro Tassotti, a klub korábbi meghatározó védője, jelenlegi másodedzője váltja őt a kispadon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, könnyen elképzelhető, hogy Inzaghi helyét Tassotti veszi át a Milan vezetőedzői posztján, amire a múlt hétvégi, Chievo elleni döntetlen után nőtt az esély, bár Inzaghi szerint még nem jött el a váltás ideje.Ahogy arról korábban beszámoltunk, könnyen elképzelhető, hogy Inzaghi helyét Tassotti veszi át a Milan vezetőedzői posztján, amire a múlt hétvégi, Chievo elleni döntetlen után nőtt az esély, bár Inzaghi szerint még nem jött el a váltás ideje.

„Szomorú vagyok, amikor olyan híreket olvasok Tassottiról, melyek hamisak. Kivételes ember, hónapokig győzködtem, hogy csatlakozzon a stábomhoz – mondta Inzaghi a szombati, Verona elleni mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján. – Erős vagyok, nem érdekelnek az engem ért támadások. Tudom, hogy az edzőt az eredményei alapján ítélik meg, és ilyen helyzetben nehéz is lenne azt állítani, hogy minden rendben van.”

„Az álmom, hogy sikerre vezessem a csapatot. A vezetőség türelmes velem, szeretném meghálálni a bizalmat. Akármi is lesz a szezon végén, örökre a szívembe zártam a klubot. Persze legszívesebben itt dolgoznék még húsz évig. Nem hiszem, hogy a tűz hiányozna a csapatból, a játékosok és a stáb is támogat. Nem szabad senkit sem hibáztatni, fel kell pörögnünk, nyerni néhány egymást követő mérkőzést, és a csapat megítélése is javulni fog” – tette hozzá a szakember.

A milánói együttes 25 fordulót követően 34 ponttal az olasz bajnokság 10. helyén áll – nyolc pontra az európai kupaindulást érő ötödik pozíciótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik