Milan: Rangnick újabb Red Bull-vonatkozású játékost vinne?

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 12:25
null
A cseh támadó az előző idényben 10 gólt szerzett a Bundesligában, de ez sem volt elég a maradáshoz (Fotó: AFP)
A Milan kispadját minden bizonnyal hamarosan átvevő Ralf Rangnick a Sportitalia értesülése szerint Patrik Schickkel erősítené meg a piros-feketék keretét.

 

Mint ismert, a 24 éves cseh válogatott támadó a nemrég véget ért idényt – részben Rangnick döntése miatt – az RB Leipzignél töltötte kölcsönben.

Schick 22 Bundesliga-meccsen 10 gólt szerzett, a kölcsönvételéért 3.5 millió eurót fizető német klub viszont a 29 milliós vásárlási opciójával nem élt, így a futballista visszatér a Romához.

A Sportitalia szerint nem kell sokáig a „farkasoknál” maradnia, a Red Bull-csoportot igazgató Rangnick ugyanis vele szeretné megerősíteni a támadósort a Milannál – ahonnan az idény végén minden bizonnyal távozik Zlatan Ibrahimovic, míg Rafael Leao beépülése a vártnál nehezebben megy (a 21 éves portugál támadó eddig csak öt gólt szerzett a piros-feketéknél).

Nem Schick lenne az első Red Bull-vonatkozású játékos, akit Rangnick a Milanhoz vinne, a hírek szerint a salzburgi Szoboszlai Dominik a német szakember első számú nyári kiszemeltje, sőt Nicolo Schira, az átigazolási ügyekben járatos olasz újságíró szerint már meg is van az első ajánlat a hétszeres BEK/BL-győztestől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik