Milan: Kétlem, hogy Berlusconi és a klub átverne - Inzaghi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.15. 15:54
Filippo Inzaghi, a Serie A-ban szereplő Milan vezetőedzője úgy véli, nincs veszélyben az állása, és nevetségesnek gondolja a távozásáról szóló pletykákat.

Egyáltalán nem aggódom, ami a jövőmet illeti – mondta Filippo Inzaghi. – Mindennap szembesülök Silvio Berlusconi tulajdonos és a klub szeretetével, kétlem, hogy átverés lenne az egész. A rajongók miatt viszont rosszul érzem magam, mert olyan pletykákkal szembesülnek folyamatosan, amik nem igazak.”Egyáltalán nem aggódom, ami a jövőmet illeti – mondta Filippo Inzaghi. – Mindennap szembesülök Silvio Berlusconi tulajdonos és a klub szeretetével, kétlem, hogy átverés lenne az egész. A rajongók miatt viszont rosszul érzem magam, mert olyan pletykákkal szembesülnek folyamatosan, amik nem igazak.”

„A játékosoknak sikerült megnyugodniuk az elmúlt napokban, ezek után az lesz a lényeg, hogy megszerezzük a három pontot a Fiorentina ellen. A lehető legtöbbet kell kihoznunk magunkból, és mindent megtenni a győzelem érdekében. Tulajdonképpen újra meg kell találnunk a stílusunkat. Sokat elemeztük az elmúlt hónapok mérkőzéseinek felvételeit, fontos, hogy ismét meglegyen az összhang és a bizalom a játékosok között, a rengeteg sérülés ugyanis megtörte a hitünk.”

A Milan hétfő este 19 órakor a Fiorentina vendégeként lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik