Milan: meglepő lépés, felvették Contéval a kapcsolatot – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.07.25. 07:37
null
A Milan új vezetősége felvette a kapcsolatot Antonio Contéval? (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Milan labdarúgócsapatának vezetősége felvette a kapcsolatot Antonio Contéval.

 

Mint ismert, a Milan néhány napja az amerikai Elliott Management befektetési alap tulajdonába került, amely azóta sorjában takarítja el a klubtól az előző vezetőség embereit – Li Jung-hung elnököt leváltották, ezt követően Marco Fassone vezérigazgatónak és Massimiliano Mirabelli sportigazgatónak is megköszönték az eddigieket.

Az olasz médiában nyílt titokként cikkeznek róla, hogy a piros-feketéknél előbb megfigyelőként, majd 2009 és 2010 között vezetőedzőként tevékenykedő Leonardo hamarosan visszatér az egyesülethez, s a brazil szakember a hírek szerint a háttérben felvette a kapcsolatot a néhány hete a Chelsea-től elküldött Antonio Contéval!

A Premium Sport úgy tudja, hogy a 48 esztendős Conte pozitív választ adott Leonardónak, és szívesen lenne a Milan vezetőedzője, ám időt kért, a Londonból való viharos távozására ugyanis még nem került pont, a trénernek el kell rendeznie Roman Abramoviccsal az ügyet, így állítólag csak szeptembertől tudna munkába állni a milánóiaknál.

Antonio Conte számára nem lenne ismeretlen az olasz közeg, 2011 és 2014 között a Juventust irányította, mellyel háromszor nyert Serie A-t és kétszer olasz Szuperkupát. 2014 és 2016 között ő volt az olasz válogatott szövetségi kapitánya.

A Milannak jelenleg Gennaro Gattuso a vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik